به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، در کنگره آمریکا انتقاد سناتورهای این کشور از همکاری واشنگتن با تل آویو بالا گرفته است.
در همین ارتباط نیز، سناتور دموکرات «الیزابت وارن» با انتقاد از سیاست بایدن در قبال تل آویو گفت که به عنوان متحدان بایدن در کنگره به دنبال این هستیم که به او اطلاع دهیم که رفتار نتانیاهو به نفع واشنگتن نیست. وارن خواستار تغییر سیاست بایدن در قبال نتانیاهو شد.
همچنین دیگر سناتور دموکرات «کریس کونز» نیز در سخنانی اعلام کرد که زمان آن رسیده که موضع سخت تری در قبال نتانیاهو در مورد نحوه جنگ غزه اتخاذ کنیم.
همزمان آسوشیتدپرس به نقل از منابعی در کنگره گزارش داد که کنگره آمریکا تا پایان جنگ غزه هیچ قانونی در رابطه با خاورمیانه تصویب نخواهد کرد.
از سوی دیگر سخنگوی آکسفام با انتقاد از کمکهای هوایی و ناکافی آمریکا در غزه گفته است که انداختن کمک های هوایی راه حل بحران غزه نیست و ما خواستار باز شدن گذرگاه ها و رساندن کمک ها به شمال غزه هستیم.
آکسفام که یک سازمان خیریهٔ بینالمللی برای مبارزه با فقر است، همچنین به حملات نیروهای صهیونیستی به نیروهای امدادی اشاره کرده و گفته است که هدف قرار دادن کاروان های کمک رسانی یک الگوی مستمر در رفتار ارتش اسراییل است که بحران امنیت غذایی در غزه را تشدید می کند.
به گفته سخنگوی آکسفام، وضعیت در غزه فاجعه بار است و آتش بس برای مهار خطر قحطی فوری ضروری است، چون زمان زیادی باقی نمانده است.
همزمان اما «جان کربی» از مقامات ارشد کاخ سفید در نشست خبری خود اعلام کرد که ما به همکاری با اسراییل ادامه خواهیم داد تا اطمینان حاصل کنیم که اسراییل قادر به دفاع از خود و دستیابی به توافق در مورد گروگانها است.
کربی در عین حال گفته است که زمان آن فرا رسیده تا اسراییل گذرگاههای بیشتری را باز کند و اجازه ورود کمکهای بیشتری را به غزه بدهد، چون جریان فعلی کمک به غزه برای رفع نیازهای ساکنان نوار ناکافی است.
جان کربی همچنین با دفاع از تل آویو مدعی شده است که طرف اسراییلی همکاری داشت و با حسن نیت درباره آتش بس مذاکره کرد و اکنون حماس باید این موضوع را تکمیل کند.
این مقام کاخ سفید در عین حال افزوده است که «جو بایدن» در حال حاضر هیچ برنامهای برای دیدار با بنی گانتز، وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی که در حال حاضر در واشنگتن به سر میبرد، ندارد.
نظرسنجیها نشان میدهد که ۵۲ درصد از آمریکاییها از دولت خود میخواهند که ارسال سلاح به اسراییل را متوقف کند.
این نظرسنجی که از سوی CEPR انجام شده است، نشان میدهد که اکثریت آمریکاییها از بایدن میخواهند که ارسال سلاح به اسراییل را به صورت فوری متوقف کند.
این درخواست آمریکاییها همزمان با افزایش حملات علیه اهداف آمریکایی در منطقه و بویژه دریای سرخ همراه شده است.
شامگاه گذشته نیز نیروهای یمنی از هدف قرار دادن اهدافی مرتبط با آمریکا خبر دادند.
در همین ارتباط نیز، «سرتیپ یحیی سریع»، سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که نیروی دریایی یمن دو ناو آمریکایی را در دریای سرخ هدف قرار دادند.
نظر شما